Danselærerens genkomst

Forsideomslag
Klim, 9. sep. 2014 - 547 sider

I oktober 1999 finder man liget af en tidligere politimand, Herbert Molin, på en ødegård i Härjedalen. Han er blevet brutalt slagtet, og politiet finder underlige fodspor på mordstedet, der mest af alt ser ud, som om nogen har øvet sig i at danse tango i blodpølen. En ung politimand fra Borås, der er sygemeldt på grund af kræft, beslutter sig for at rejse til Härjedalen for at undersøge mordstedet, fordi han engang var kollega med Herbert Molin. Men han opdager hurtigt, at stærke kræfter har meget imod hans efterforskning.


Man har dårligt nok nået at sørge over, at Henning Mankell nu har afsluttet sin bestseller-serie om Kurt Wallander med det niende og sidste bind, 'Pyramiden', før han er klar igen med endnu en kriminalroman. Denne gang uden Wallander, men som de svenske anmeldere konstanterer: Han klarer sig lige så godt uden ham. Endnu en gang har han skrevet et brag af en kriminalroman.


"I 'Danselærerens genkomst' er hver død personlig og hver rædsel har sit ansigt. Mankell er kort sagt forrygende."

BT

 

Hvad folk siger - Skriv en anmeldelse

Vi har ikke fundet nogen anmeldelser de normale steder.

Indhold

Afsnit 1
Afsnit 2
Afsnit 3
Afsnit 4
Afsnit 5

Almindelige termer og sætninger

Om forfatteren (2014)

Henning Mankell er født i Stockholm i 1948. Han har for længst etableret sig i den absolutte elite af svenske krimiforfattere sammen med forfattere som Jan Guillou, Stieg Larsson og Liza Marklund. Hans bøger er oversat til 38 sprog og har solgt i over 25 millioner eksemplarer.

Bibliografiske oplysninger