Lev livet enkelt: Dit liv er som du vælger at leve det

Forsideomslag
Erik Istrup Publishing, 5. dec. 2013 - 120 sider

Der er skrevet i tusindvis af bøger på hundredvis af sprog om selvudvikling, så hvad fortæller denne bog som de andre ikke gør? Intet! Den fortæller ikke noget som ikke allerede er fortalt; den har det samme budskab som altid er blevet bragt til menneskeheden, men da vi alle er forskellige og kræver forskellige måder at lære på, bliv denne bog skabt.

 

Selvudvikling betyder, at selvet bevidst vælger at udvikle sig. Det er selve det at vælge at gøre det, der sætter processen i gang. Det handler i meget høj grad af at få en erkendelse af, hvad man er en del af. Det handler om at få et overblik. Dette overblik fjerner mange frustrationer over ikke at kunne forstå sin egen situation og når frustrationerne forsvinder får man et større overskud i livet. Overblik giver overskud. Der males derfor et billede med få farver og ikke for mange nuancer, som læseren så kan male videre på.

 

Bogen er skrevet med fokus på, at budskabet skal være enkelt. Forsøger man at forklare for meget, bliver budskabet ofte komplekst og derfor vanskeligere at forstå og bruge i praksis.
 

Hvad folk siger - Skriv en anmeldelse

Brugeranmeldelse - Rapportér som upassende

En følelses- og tankevækkende bog
Lev livet enkelt er en følelses- og tankevækkende bog, der giver læseren indsigt i, hvordan det at leve enkelt, kan give overblik og ro.
Bogen kræver nærvær, da der er information i hver en sætning. Da jeg, som læser, gav bogen dette nærvær, oplevede jeg en dyb indre ro og fjernhealing. Det er som om, Erik skriver direkte til læseren. Bogen giver dermed mere end blot faglig viden.
I slutningen af hvert afsnit opfordres læseren til at fordybe sig i spørgsmål i forhold til ens eget liv. Dette inspirerede mig til at reflektere over spørgsmålene efter at have lagt bogen fra mig.
Bogen kan bruges som opslagsbog, da hvert afsnit afsluttes.
Erik kommer ind på åndelige såvel som mere jordnære emner. Det skrevne kan bruges som konkrete værktøjer, som jeg har taget til mig og bruger i min hverdag.
Vil du gerne have konkrete forklaringer på, at der er mere mellem himmel og jord, er Lev livet enkelt, en fyldestgørende bog.
Rikke Jehs Løh
 

Indhold

Om forfatteren
7
Bevidsthed
21
Guds kærlighed
36
At leve udenfor massebevidstheden
52
Følelser eller emotioner
67
Ryd op
79
Illusioner
92
Parforhold
105
Henvisninger
118
Copyright

Andre udgaver - Se alle

Almindelige termer og sætninger

Bibliografiske oplysninger